1133 BUDAPEST, VÁCI ÚT 78/A • Tel/Fax: +36-1-350-1163/64/65 • email: gergelyoffice@gergelyoffice.hu
JOGNYILATKOZAT
RÓLUNK
PARTNER IRODÁNK
PARKOLÁSI ÜGYEK

A Gergely és Társai Ügyvédi Iroda alapvetően gazdasági joggal foglalkozó ügyvédi irodaként működik több mint 20 éve Budapesten.

Ezen a területen egyaránt képviselünk magánszemélyeket, kis- és középvállalkozásokat, országos jelentőségű és méretű gazdasági szervezeteket, egyéni vállalkozókat, betéti társaságokat, korlátolt felelősségű társaságokat valamint részvénytársaságokat.

Referencia listánkon szerepel - többek között - mobil szolgáltató, női fehérnemű-gyártó, gépkocsi flottakezelő cég, franchise rendszerben működő étteremlánc, zálogház, közraktár, valamint számos pénzügyi vállalkozás.

Ügyfeleink mind teljesebb és szakszerűbb kiszolgálása érdekében Irodánk évek óta működik együtt szekértő cégekkel elsődlegesen ingatlanfejlesztési területen.

Ebből a célból hoztuk létre 1. sz. Alirodánkat, ahol munkatársaink személyes részvétellel biztosítják az együttműködéshez szükséges szakértelmet és képviseletet. Az ingatlanfejlesztés területén teljes körű szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleink részére. A képviselet kiterjed az ingatlanok megvásárlásától kezdődően, a beruházások megvalósításán keresztül egészen az ingatlanok értékesítéséig.

Néhány éve érdekeltek vagyunk egy Ukrajnában létrehozott Ügyvédi Irodában is, melynek elsődleges célja, hogy magyarországi befektetők ukrajnai cégalapítását és piacra jutását segítse és a szükséges jogi képviseletet biztosítsa.

Alapelvünk a felmerülő jogi kérdések gyakorlatias és ügyfélközpontú megközelítése, célunk pedig az ügyek gyors és hatékony megoldása munkatársaink szakértelmének köszönhetően a lehető legmagasabb szakmai színvonalon.